AKÇAKOCA

2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı Akçakoca'da yapıldı

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 yılı Ocak ve Şubat ayı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Akçakoca İlçesinde görevli TAR-GEL personellerinin katılımıyla Akçakoca Öğretmen evinde yapıldı.

Abone Ol

Toplantıda Şube Müdürlüklerinin ve İlçe Müdürlüklerinin 2014 yılı Ocak ve Şubat aylarını içeren çalışmaları powerpoint sunu ile anlatılarak, 2014 yılında yapılması düşünülen çalışmalar ve projeler değerlendirildi. Ayrıca 2014 yılı il yayım çalışmaları ve çeşitli konular hakkında yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Toplantının öğleden sonraki bölümünde, Akçakoca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görev yapan Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) personelleri tarafından kendi çalışma bölgelerinde yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak sunum yaptılar.

Toplantıya başkanlık yapan İl Müdürümüz Sayın Harun Kabaoğlu, Ocak ve Şubat aylarının ılık geçmesi dolayısıyla, başta fındık olmak üzere birçok meyvenin erken uyanmaya başladığını belirterek, "Mart ayı don riskinin en çok yaşanabileceği aydır. Çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyetle karşılaşmamaları için sigorta yaptırma süresinin son günü olan 5 Mart 2014 tarihini beklemeden ürünlerini sigortalatmalarının önemine dikkat çekerek, İlçe ve Şube Müdürleri ile TAR-GEL personelinden konunun üzerinde hassasiyetle durmalarını ve üreticileri bilgilendirmelerini istedi.

İl Müdürü Kabaoğlu, 2014 yılında İŞ-KUR İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde değişik konularda çiftçi kursları düzenleneceğini söyleyerek İlçe Müdürlerinden bu konuda hazırlık yapmalarını istedi.


Haber : İbrahim Tuzcu

Abone Ol